m

Efterlysningar

Föräldrar sökes till artiklar i Mama och Föräldrar & barn

/ Tips

Föräldratidningarna är beroende av oss vanliga dödliga och våra vardagshistorier - bra och dåliga. Känner du igen dig i någon av efterlysningarna nedan och är sugen på att vara med - kontakta respektive journalist!

För reportage i Mama:
Blev du mamma vid 21? Eller 31? Eller 41? Jag är journalist och vill intervjua tre mammor. En som blev mamma första gången när hon var 21, en som var 31 och en som var 41. Du ska helst ha varit mamma några år nu, inga helt färska mammor alltså.

Det handlar om en kortare intervju i tidningen mama och vi vill ta en bild på dig och dina barn också. Intervjun ska handla om för- och nackdelar med att få barn i olika åldrar, tankar kring när man väljer/blir mamma, hur hade det blivit om du fick barn tidigare/senare? Med mera, med mera.

Självklart får du läsa och godkänna innan publicering. Hör gärna av dig till mig!
rebecka@edgrenalden.se


För reportage i Föräldrar & barn:
Ulrika Hjorth heter jag och skriver varje månad för Föräldrar & Barn. Nu söker jag Till en artikel om småbarnsföräldrars relation till barnets mor- och farföräldrar söker jag intervjupersoner som vill berätta (anonymt går bra) om hur det känns när mor- eller farföräldrarna inte engagerar sig så mycket i barnbarnet.

Hör gärna av dig till mig på adress: ulrikahjorth@gmail.com